Weddings

Studio Plan begeleidt jullie bij het realiseren van jullie unieke en persoonlijke huwelijk.

Jullie grote dag komt snel dichterbij, en als jullie Wedding Planner ben ik er om jullie te helpen met de organisatie en de creatieve aspecten van jullie trouwdag. Geen idee waar te beginnen? Op zoek naar een zorgeloze aanpak? Weinig tijd of niet zo’n creatieve geest? 

Geen zorgen! Studio Plan staat klaar om jullie te begeleiden bij het creëren van jullie unieke en persoonlijke bruiloft.

Elk huwelijk is uniek en heeft zijn eigen specifieke vereisten. Daarom stel ik graag een op maat gemaakt pakket voor jullie samen, helemaal afgestemd op jullie wensen.

Hieronder vind je een aantal diensten die ik aanbied om jullie te ondersteunen bij het plannen van jullie trouwdag. Neem een kijkje en ontdek welk pakket het beste past bij jullie droomhuwelijk of laat een pakket op maat opstellen.

Onze diensten

Bij Studio Plan wordt elk feest op maat gemaakt. Hoewel we enkele standaard pakketten aanbieden, stellen we altijd een gepersonaliseerde offerte op. Bekijk hiernaast onze beschikbare diensten.

vanaf 1.970 euro*

Een visueel sprankelend huwelijk tot in de details verzorgd.

Wedding
Styling

Met mijn stylingpakket zorg ik ervoor dat jullie huwelijk er visueel uit springt. Ik zorg ervoor dat alles er prachtig uitziet, van de aankleding van de locatie tot de kleine details op de tafels aangepast aan jullie budget.

vanaf 3.970 euro*

De volledige voorbereiding, planning en styling van jullie huwelijk.

Wedding
All-In

Jullie worden vanaf ons eerste gesprek tot het vertrek van de laatste gast volledig ontzorgd. Met mijn All-In pakket regel ik alles van de voorbereiding en styling tot alle details voor, tijdens en na jullie grote dag.

vanaf 1.540 euro*

Jullie doen zelf de voorbereiding, maar geven op de grote dag de touwtjes uit handen.

Wedding
Coördinatie

Jullie verzorgen alle voorbereidingen voor jullie huwelijk, maar op de grote dag willen jullie volledig ontzorgd worden. Een week voor jullie trouwdag neem ik de coördinatie over, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten op de dag zelf.

vanaf 2.940 euro*

Een combinatie van styling en coördinatie. De voorbereidingen doen jullie zelf.

Wedding
Coördinatie & Styling

Met mijn gecombineerde coördinatie- en stylingpakket zorg ik ervoor dat jullie huwelijk niet alleen visueel uitblinkt, maar ook dat jullie volledig ontzorgd worden op de grote dag. Vanaf een week voor jullie trouwdag neem ik de coördinatie over, terwijl ik ook zorg voor de prachtige aankleding van de locatie en alle kleine details.

145 euro*

Je plant zelf jullie trouwfeest, maar je kan het advies van een wedding expert gebruiken.

Wedding
Coaching

Tijdens de voorbereidingen van jullie huwelijk, kunnen jullie een coach gebruiken. Tijdens een gesprek van anderhalf uur kan je al je vragen stellen aan mij als wedding expert. Dit kan gaan over jullie styling, jullie unieke verhaal of de praktische mogelijkheden van jullie feest. Geen vraag blijft onbeantwoord en ik deel al mijn geheimen.

Jouw event op maat

Jullie huwelijk, jullie feest!

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid jullie individuele behoeften en wensen voor jullie speciale dag. Elk huwelijk of feest is uniek en verdient een aanpak op maat. Daarom luister ik aandachtig naar jullie verhaal, jullie stijlvoorkeuren en specifieke verwachtingen. Op basis van deze waardevolle informatie stel ik een persoonlijk pakket samen dat perfect past bij jullie unieke visie en behoeften.

Ben je nieuwsgierig naar meer?