Het gezicht achter

Studio Plan

Studio Plan

This is me! De enthousiaste spring-in-het-veld Eline en het gezicht achter Studio Plan. Ik ben de persoon die altijd bruist van energie en niet kan wachten om in nieuwe avonturen te duiken.

Mijn doel is om jullie volledig te ontzorgen voor, tijdens en na jullie trouwfeest zodat jullie enkel maar hoeven te genieten. 

Over Eline

Naast organiseren en stylen binnen Studio Plan ben ik ook dol op reizen en avonturen beleven. Ik bedoel, waarom wachten tot later als je het nu kan doen? In het trouwseizoen kun je me vinden op bruiloften, waar ik ervoor zorg dat alles vlot verloopt. En wanneer ik even een pauze heb, vind je me waarschijnlijk op een zonnig terrasje met een heerlijke mocktail (of misschien zelfs met een warme chocomelk – ja, zelfs als het 25 graden is!)

Geen zorgen! Ik ben er om jullie te begeleiden bij het realiseren van jullie unieke en persoonlijke huwelijk.

Het verhaal van Studio Plan begon lang voordat het in 2023 officieel werd opgericht. Als student stond ik vooraan bij het organiseren van evenementen zoals de 100-dagen fuif en studentenbeurzen. Enkele jaren later nam ik zelf het initiatief voor een reünie voor oud-leerlingen van mijn lagere school, en ik ben ook degene die alle reizen en familietripjes plant en uitstippelt.

In 2021 kreeg ik de vraag van mijn voormalige stagebegeleidster om te helpen bij het organiseren van haar bruiloft, twee jaar nadat ik bij haar stage had gelopen. Op dat moment was er nog geen sprake van Studio Plan of Eline als wedding planner, maar wel het begin van dit nieuwe hoofdstuk.

Het zit niet in mijn aard om ergens half werk van te maken. Ik verdiepte me in de materie, volgde verschillende cursussen en bereidde me grondig voor. Na hun bruiloft wist ik het zeker: ik wilde een wedding- en eventplanner worden! De zomer die daarop volgde, liep ik stage bij diverse trouwfeesten en schreef ik me in voor een masteropleiding in styling.

Sinds 1 januari 2023 is Studio Plan mijn trots en elk jaar mag ik meer koppels helpen om hun droomfeest te realiseren en prachtige herinneringen te creëren. Wil jij dat Studio Plan ook jouw unieke feest creëert? Wil jij enkel genieten van jullie trouwfeest en verder volledig ontzorgt zijn? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Mijn vriendenboekje

Lievelingseten – preischotel & raclette
Favoriete artiest – Suzan & Freek
Beste koffiekoek – bananentartelette
Lievelingsseizoen – een zonnige zomer
Op mijn bucketlist staat – de wereld verkennen
Levensquote – bad vibes don’t go with my outfit

Ben je nieuwsgierig naar meer?